محل تبلیغات شما
                                 نسخه زنجبیل
مواد لازم:زنجبیل 30گرم - میخک 5گرم - اشنه 10گرم - دارچین 10گرم
مصطکی 10گرم - کندر10گرم - دارچین 10گرم - مصطکی 10گرم
کندر10گرم - شاهدانه 15گرم - ریشه زرشک 5گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را ابتدا آسیب نموده و سپس همه ی آنها راباهم مخلوط
کنید و درطی روز به تدریج میل کنید.

                                 نسخه  پوست نارنج
مواد لازم:پوست نارنج 20 گرم - نعناع 10گرم - مصطکی 5گرم - پوست
سبزپسته 10گرم - کندر10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب نموده و سپس از مخلوط کردن باهم میل کنید.

                                  نسخه شاهدانه
مواد لازم:شاهدانه 20 گرم - بذر گل سرخ 5گرم - سماق 5گرم - خرمای
نارس 20گرم - رب میوه(انار)200گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب نموده و در رب انارمخلوط کنید و سپس در
هر نوبت مصرف به مقدار2تا5گرم میل کنید.

                                      نسخه کرفس
مواد لازم:تخم کرفس 20گرم - رازیانه 20 گرم - خارگوش 20گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را با هم آسیاب کرده و دراندکی عسل مخلوط
نموده و از آنها حب هایی به اندازه یک نخود تهیه کنید و سپس
روزانه به وزن 3 تا 5 گرم از قرص ها را همراه با آب سرد میل
کنید.

                                      نسخه قسب
مواد لازم:خرمای قسب (نارس)50 گرم - عصاره یا شربت مورد 30سی
سی - عسل 2قاشق غذاخوری

طرزتهیه:ابتدا خرمای نارس را آسیاب نموده و باعصاره(مخلوط با آب)یا
شربت مورد مخلوط کرده و سپس هر دوی آنها را با عسل مخلوط کنید و
بعد میل کنید.

                                      نسخه تخم مرغ
موادلازم:تخم مرغ 1عدد - مصطکی 15دانه - عسل 3قاشق غذاخوری

طرزتهیه:ابتدا تخم مرغ را پخته وبامصطکی پودر شده و عسل مخلوط
نموده و به تدریج میل کنید.

                                       نسخه بلوط
مواد لازم:بلوط 50گرم - کندر 15گرم - سماق 10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده وباهم مخلوط نموده و میل کنید.

                                      نسخه گیشنیز
موادلازم:گشنیز خشک شده 50گرم - اسپند 10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را کوبیده وباهم مخلوط کرده و همراه با آب میل
کنید.
 
                                     نسخه بنفشه
موادلازم:گل بنفشه 10گرم - عناب 50گرم - جوپوست کنده 50گرم
بابونه 15گرم - س 20گرم - شکرسرخ 20گرم - روغن بنفشه
خوراکی 50 گرم - تربد 10گرم

طرزتهیه:مواد مزبور را آسیاب کرده و در روغن بنفشه مخلوط نموده
و به تدریج میل کنید.

                                       نسخه تمرهندی
مواد لازم:تمرهندی 20گرم - کنار(میوه درخت سدر)15گرم - برگ به
20گرم - سماق 10گرم - دانه انار20گرم کندر10گرم

طرزتهیه:ابتدا مواد ذکرشده راتهیه نموده وهمه رادرظرف مناسبی ریخته
وبه آن درحدود 4لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10دقیقه
بجوشد و بپزد.
بعد آن را می توانید مورد استفاده درمانی قرار دهید.


استسقاء

آرتوز گردن

آبله مرغان

نسخه ,مواد ,10گرم ,لازم ,مزبور ,مخلوط ,میل کنید ,مزبور را ,مواد مزبور ,نموده و ,                                      نسخه

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشاغل اصفهان حامد محققیان مجتمع آموزشی فنی وحرفه ای گرین بزرگترین مجله درمانی بیماری های نشیمنگاهی Edward's notes bia2dvb kabcchanfiola نور الهدی کُرغُند flagarilan nepankacho